Västerhaninge IF

Referat: Vendelsö IK - Västerhaninge IF

Vi fick vår revansch för vårens debacle.
Ett redan skadedrabbat Västerhainge kom till spel och som om det inte var nog med det två spelare avstängda men det hindrade inte Västerhaninge från att ta en säker trepoängare.
Redan i matchens andra minut löpte Pekki sig i genom, blev fälld av Vendelsös målvkat med straff som följd. Vedran stegade fram och slog in straffen otagbart. 1-0 Vendelsö kvitterar ganska omgående på ett fint inspel från vänsterkanten in i boxen där en forward trycker in bollen.
I den 31:a minuten den här gången är det Albin som kommer runt på högerkanten slår ett långt inlägg som Pekki på bortre slår in vackert. Albin hade kommit in i stället för Vedran som dragit en baksida. Som om inte det var nog Thomas var tvungen att byta efter att axeln gått ur led och vem kommer in i målet om inte Fredrik !!! Fredrik betedde sig som om han inte gjort annat än att stå i målet visserligen släppte han in första skottet men sen var det stängt. Pekki var tvungen att bryta återigen en baksida. Sjukteamet anfört av Thomas Edbom fick jobba stenhårt vid sidlinjen. In kommer Dejan och han presenterar sig direkt. Ertan kommer fri missar men snappar upp returen spelar snett bak till Dejan som på ett drar bollen stolpe in. 3-2 i halvlek.

Andra halvlek. Västerhaninge har jätte ytor att punktera matchen men det skulle dröja till 72:a då Nille får fram bollen till Ertan som vandrar och vandrar med bollen innan han bestämmer sig för att dra upp bollen i krysset 4-2 och matchen i det närmaste avgjort. Näste man att vara tvungen att bryta var Rasmus som spelade från start i mittlåset tillsammans med Hallman och gjorde det stabilt vrickar foten i ett motlägg. Han räddade i den situationen ett givet mål, det kan kosta på i bland eller för att citera Rasmus "Det viktiga var att det inte blev mål"
Issa kommer in med pigga ben kommer runt på vänsterkanten trycker in bollen där kommer Albin stormande och fastställer slutresultatet till 5-2.

Skönt med en seger och att Vendelsö hamnade efter oss i tabellen. En match kvar på fredag då seriesegrarna Newroz kommer till Hanveden.